Glömt ditt lösenord ?
Sök
Nyheter
2019-02-22
Utförsäljningen Pågår Fortfarande!
2018-11-05
Utförsäljningen Fortsätter!
2018-06-25
Total Utförsäljning!

Den Lilla Butiken Med Det Stora Sortimentet


Öppettider:
 Kontakta oss när du vill besöka oss så öppnar vi butiken!
                                                         
Aktuella öppettider för butiken kommer du alltid att finna här och det går bra att kontakta oss om du skulle vilja boka en egen tid för att komma ut och prova sängar och titta i butiken. Fördelen med att boka en egen tid är att du slipper andra kunder i butiken medans du provligger en säng och slipper känslan av att bli "uttittad" och slipper bli störd när du villa ställa frågor och få information. Du får möjlighet att i lugn och ro och helt utan stress prova sängar och titta på butikens stora sortiment av påslakan. För att boka en tid när det passar dig att komma till våran butik så kan du antingen maila oss  på info@sangspecialisten.se. Nu i sommaren finns även möjlighet att boka ponnyridning till ditt barn hos oss, både kortare och längre tur. Hör av dig på telefon eller mail så får ditt barn en härlig ponny upplevelse på en liten pricking pippi häst!
I butiken har vi sängar från Viking Beds of Sweden. Både vanliga resårsängar, continentalsängar samt motorsängar. 
I butiken kan du botanisera runt bland mängder av påslakanset, överkast, täcken, kuddar, sängkappor och mycket mer. Dessutom finns det alltid några extra kampanjerbjudanden som bara erbjuds till kunder i butiken. 
Vi önskar dig varmt välkommen ut till oss i Brohyttan, vill man så finns det fantastiskt fina promenadvägar så att man verkligen kan njuta av den fina naturen.