Glömt ditt lösenord ?
Sök
Nyheter
2022-02-12
Flanellpåslakan
2021-10-21
50% Introduktionsrabatt!
2021-02-21
Rabattkoder på Facebook

Tävlingar och Nyheter

2020-11-26
Rabattkod, Tävlingar och Nyheter

Nu närmar sig julen och alla julbestyren!

Julen är en glädjens högtid och vi på Sängspecialisten vill självklart hjälpa dig att hitta julklappar som glädjer dina nära och kära.

Vi har fått in flera nyheter som passar att ge bort som tex gosiga duntofflor i grått med vita stjärnor, klassiska randiga satinpåslakanset i rött, grått eller lila, ett mjukt och mysigt jersey påslakanset som dessutom finns till kampanjpris!

Duntoffel StjärnaSymfoniAlba






Vi har nu dessutom flera tävlingar på gång på facebook. Vill du att någon ska få vinna ett jerseypåslakanset Alba eller ett barnvagnspåslakanset Stripe? Då är det bara att du gillar Sängspecialisten på facebook, delar bilden samt lämnar en kommentar med vem du vill ge detta i julklapp till. Tävlingarna håller på tom 1/12 och 5/12 och fler tävlingar kommer!

Stripe







Vi kommer att helgen den andra advent att hålla extra öppet i våran butik på landet, lördag och söndag har vi öppet kl. 12-15. Alla kunder i butiken denna helg som handlar för över 500kr kommer att få en lyxig chokladgåva, vi bjuder dessutom på glögg och pepparkakor!