Glömt ditt lösenord ?
Sök
Nyheter
2019-02-22
Utförsäljningen Pågår Fortfarande!
2018-11-05
Utförsäljningen Fortsätter!
2018-06-25
Total Utförsäljning!

Om Sängspecialisten

Försäljningsvillkor

SÄNGSPECIALISTEN EMMA AB

Sängspecialisten Emma AB är ett familjeföretag. Vi är andra generationen som jobbar med sovrumsinredning. Detta betyder att vi har gedigen kunskap och intresse för det vi jobbar med. Skillnaden mot förr är att vi nu även har en butik på nätet, men vi gillar kundkontakt så därför ska du aldrig tveka att kontakta oss om du vill ha hjälp eller råd när du ska göra ett inköp. Vill du och har möjlighet så är du även varmt välkommen ut till våran butik i Brohyttan.

Sängspecialisten Emma AB är ett fristående företag dvs vi tillhör ingen kedja. Detta betyder att vi själva väljer ut våra leverantörer för att kunna få det bästa sortimentet på påslakan, överkast, sängkappor, sänggavlar, täcken, kuddar mm.

Vi är väldigt stolta över att ha så många fina och duktiga leverantörer. Dream Silk, Himla, Borås Cotton, Hoie, Turiform, Värnamo Sängkläder, Newport, Almedahls, Täckfabriken, Bysnickarna, Viking Beds, SoB Nord med flera. Det är dessa leverantörer som förser oss med det bästa inom påslakan, överkast, sängkappor, täcken, kuddar mm.

Vi hoppas att du ska hitta det du letar efter hos oss.

Emma